Adresse: Bytorvet 10 – 8722 Hedensted

Om mig

Gitte Dalby

Min historie

Jeg blev færdiguddannet som Cand. Psych. ved Aarhus Universitet i 2007, og opnåede min autorisationsgrad af Psykolognævnet i 2010.

Jeg har arbejdet i 11 år indenfor pædagogisk psykologisk rådgivning af børn, unge og deres forældre i et samarbejde med skoler og institutioner og andre eksterne netværk ved Fredericia PPR. Området er mange facetteret, og jeg har opnået en bred faglighed i de mange forskelligartede problemstillinger, som børne-ungefeltet har indeholdt.

I 2014 startede jeg min privatpraksis op ved siden af min fuldtidsansættelse, hvor jeg, ud over børn og ungeproblematikker, siden har beskæftiget mig med voksenområdet indenfor emner som stress, angst, skilsmisse, sorg, traumatiske hændelser, supervision og mindfulness. I 2018 besluttede jeg at være selvstændig i egen praksis på fuld tid.

 

Gitte Dalby

Efteruddannelse

Jeg har efteruddannet mig indenfor Kognitiv Adfærds Terapi (KAT – 2 års forløb) og indenfor Mindfulness (1 års forløb).

Derudover har jeg et hav af faglige kurser bag mig – blandt andet indenfor områder som angst, depression, stress, narrative tilgange, neuroaffektiv udviklingspsykologi, udviklingsforstyrrelser, affektiv regulering, krise-psykologi og organisationspsykologi og mange andre.

Jeg sætter en ære i at dygtiggøre mig løbende, så jeg fortsat kan sikre et højt fagligt niveau og følge udviklingen indenfor mit fagområde.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og er herunder en del af de selvstændige psykologers sektion. Jeg er ligeledes medlem af Dansk Psykoterapeutisk Selskab for Psykologer (DPSP)

Kognitiv Adfærds Terapi

KAT – 2 års forløb

Kurser i

Angst, depression, stress, narrative tilgange, neuroaffektiv udviklingspsykologi, udviklingsforstyrrelser, affektiv regulering, krise-psykologi og organisationspsykologi og mange andre.

Book en tid

  Læg en besked

  Adresse

  Bytorvet 10
  8722 Hedensted
  Find vej