Praktisk information

Psykolog Dalby

Klinikken findes via indgang gennem porten mellem Ecco Sko og Pizzahytten på Torvet Indgangsdøren findes på venstre side. Du skal kun op ad første trappesats. Når du ankommer til klinikken, så tager du plads i venteområdet, hvorefter jeg vil komme og hente dig til den aftalte tid. Kom gerne så tæt på aftalt tid som muligt, så der undgås for mange i venteområdet.

Der står håndsprit – både i venteområdet og i klinikken, så det er trygt at komme.

Priser ( prisreguleret pr. 1/8-2021)

Individuel konsultation 1 person:  975 kr. – varighed ca. 50 minutter inkl. afrunding.

Individuel konsultation 2 personer: 1.500 kr.

Betalingsfomer:

Hos mig kan du betale via MobilePay eller med kontanter – medbring gerne lige penge. Der skal afregnes for hver enkelte konsultation.

Tilskud:

Jeg er tilknyttet sygesikringen Danmark, så hvis du er medlem, kan du modtage tilskud til psykologbehandling. Du kan også undersøge, om du har en sundhedsforsikring privat eller erhvervsmæssigt, hvor du er berettiget til at få tilbudt psykologhjælp. Jeg har netværksaftaler med flere forsikringsselskaber.

Jeg modtager desværre ikke henvisninger fra egen læge under Sygesikringen, da jeg ikke har ydernummer, men du kan finde de psykologer, der har ydernummer på www.psykologeridanmark.dk

Afbud:

Skulle du være forhindret i at komme til den aftalte konsultation, skal dit afbud være mig i hænde inden kl. 16 dagen før den aftalte tid, så en anden kan nå at få tiden. Ved for sent afbud opkræves der ligeledes fuld pris, hvis ikke andet er aftalt. Ved udeblivelse uden afbud opkræves der altid fuld pris for konsultationen.

Faktura vil blive sendt pr. mail.

Afbud sendes på sms til 20 97 67 14 eller pr. mail til gitte@psykologdalby.dk

NB: Det er klientens eget ansvar at få noteret den aftalte dato og tidspunkt korrekt ind i egen kalender.

Book tid

    123movies
    embedgooglemap.net