Adresse: Tobaksgården 3, st., 8700 Horsens

Praktisk information

Psykolog Dalby

Klinikken findes inde i Tobaksgårdens gårdmiljø i den nedre del ud mod Allegade. Klinikken ligger lige overfor Fitness World og har indgang gennem stort glasparti. Når du ankommer til klinikken, så tager du plads i venteområdet, hvorefter jeg vil komme og hente dig til den aftalte tid. Kom gerne så tæt på aftalt tid som muligt, så der undgås for mange i venteområdet.

Der står håndsprit – både i venteområdet og i klinikken, så det er trygt at komme.

Priser ( prisreguleret pr. 1/8-2021)

Individuel konsultation 1 person:  975 kr. – varighed ca. 50 minutter inkl. afrunding.

Individuel konsultation 2 personer: 1.500 kr.

Supervision: 1.100 kr.

Betalingsfomer:

Hos mig kan du betale via MobilePay eller med kontanter – medbring gerne lige penge. Der skal afregnes for hver enkelte konsultation.

Tilskud:

Jeg er tilknyttet sygesikringen Danmark, så hvis du er medlem, kan du modtage tilskud til psykologbehandling. Du kan også undersøge, om du har en sundhedsforsikring privat eller erhvervsmæssigt, hvor du er berettiget til at få tilbudt psykologhjælp. Jeg har netværksaftaler med flere forsikringsselskaber.

Jeg modtager desværre ikke henvisninger fra egen læge under Sygesikringen, da jeg ikke har ydernummer, men du kan finde de psykologer, der har ydernummer på www.psykologeridanmark.dk

Regler om afbud:

Som klient hos mig er det vigtigt at kende til hvilke regler, der er for afbud. Følgende er gældende i min praksis pr. 1/1-2021:

Skulle du være forhindret i at komme til den aftalte konsultation, så er det vederlagsfrit, hvis du ringer eller mailer afbud til mig senest 24 timer før vores aftaletidspunkt. Hvis din aftale er en mandag, så skal afbuddet meldes ind senest fredagen inden, da klinikken jo er lukket i weekenderne. Det samme gælder i fht. ferier.

Melder du afbud senere end ovenstående tidspunkt eller udebliver du fra aftalen, så koster det almindelig fuld honorar eller aftalt gebyr med dit forsikringsselskab uanset årsag. Det er dog ikke alle forsikringer, der dækker refusion for den tabte tid, så her er det dig som klient, der selv betaler refusionen. Dette gælder uanset årsag.

Faktura vil blive fremsendt til din mail.

Det er klientens eget ansvar at sikre, at den aftalte dato og tidspunkt er korrekt noteret i egen kalender.

Mobil/SMS: 20976714 eller mail: gitte@psykologdalby.dk

Book tid

    123movies
    embedgooglemap.net