Adresse: Bytorvet 10 – 8722 Hedensted

Praktisk information

Psykolog Dalby

Klinikken findes i forbindelse med Almen Lægeklinik på Bytorvet 10 i Hedensteds bymidte. Når du ankommer, bedes du tage plads i det fælles venteområde, som jeg har med lægeklinikken. Jeg vil modtage dig der til aftalt tid. Kom gerne så tæt på aftalt tid som muligt, så der undgås for mange i venteområdet.

Der er håndsprit – både i venteområdet og klinikken, så det er trygt at komme.

Det er nemt at finde gratis p-plads i det nærliggende område omkring klinikken. Dog må der ikke parkeret i gården lige udenfor.”

Priser

Individuel konsultation – 1 person:  1000 kr. – varighed ca. 50 minutter inkl. afrunding.

Pris pr. 1. april 2024: 1.000 kr.

Individuel konsultation – 2 personer: 1.500 kr.

Supervision – individuel: 1.100 kr.
Supervision – gruppe: 1.500 kr.

Henvisning fra egen læge til psykologforløb:

Du har mulighed for tilskud i op til 12 samtaler, når du har en henvisning fra din læge.

Hvis din henvisning har baggrund i angst eller depression, så er der yderligere mulighed for at få tildelt en genhenvisning til yderligere 12 samtaler, så det bliver op til 24 samtaler i alt.

Der er en egenbetaling pr. samtale, som er fastsat af det offentlige og disse takster bliver årligt reguleret hver d. 1. april og 1. oktober. Der afregnes efter hver samtale.

Gældende egenbetaling pr. 1. April – 2024:

  1. konsultation a´ 60 min.: 462,42kr.
  2. konsultation og derefter a´ 50 min.: 385,59 kr.

Vederlagsfri ordning:

Hvis du er mellem 18 og 25 år, og du har en henvisning på baggrund af angst eller depression, så er det gratis.

Betalingsformer:

Hos mig kan du betale via MobilePay eller med kontanter – medbring gerne lige penge. Der skal afregnes for hver enkelte konsultation.

Tilskud:

Jeg er tilknyttet sygesikringen Danmark, så hvis du er medlem, kan du modtage tilskud til psykologbehandling. Du kan også undersøge, om du har en sundhedsforsikring privat eller erhvervsmæssigt, hvor du er berettiget til at få tilbudt psykologhjælp. Jeg har netværksaftaler med flere forsikringsselskaber.

Regler om afbud:

Som klient hos mig er det vigtigt at kende til hvilke regler, der er for afbud. Følgende er gældende i min praksis pr. 1/1-2024:

  • Skulle du være forhindret i at komme til den aftalte konsultation, så er det vederlagsfrit, hvis du sender sms eller mail med afbud til mig så hurtigt som muligt men senest kl. 07 på dagen, hvor vi har aftalen.

Melder du afbud senere end ovenstående tidspunkt eller udebliver du fra aftalen, så koster det almindelig fuld honorar eller aftalt gebyr med regionen eller dit forsikringsselskab uanset årsag. Det er dog ikke alle forsikringer, der dækker refusion for den tabte tid, så her er det dig som klient, der selv betaler refusionen. Dette gælder uanset årsag. Faktura vil blive fremsendt til din mail efterfølgende.

Der er også mulighed for, at vi i stedet for fremmøde kan tage samtalen over videokonsultation, hvis det kan hjælpe dig i en presset situation – ex.vis hvis du har et sygt barn eller der pludseligt er opstået andet efter afbudsfristen. På den måde kan du undgå at skulle betale gebyret. Du giver mig blot besked, og så sender jeg et link, så vi kan mødes over video til den aftalte tid.

  • Det er dit eget ansvar som klient at sikre, at den aftalte dato og tidspunkt er korrekt noteret i egen kalender.

SMS: 20976714 eller mail: gitte@psykologdalby.dk

Book tid

    123movies
    embedgooglemap.net