Adresse: Bytorvet 10 – 8722 Hedensted

Samtaleterapi

Psykolog Dalby

Samtaleterapi tilbydes i trygge omgivelser med dig i centrum. Samtaleterapien gives ud fra en faglig fundering indenfor en eksistentialistisk, kognitiv og udviklingsmæssig forståelse, hvor mennesket skal ses som et hele og ikke kun forstås ud fra en vinkel eller en fortælling.

Jeg arbejder eklektisk, hvilket vil sige, at jeg bringer den terapiretning i spil, som jeg mener, der er behov for i den enkeltes tilfælde og tilføre den viden, som giver mening. Du kan læse mere omkring mine erfaringer/uddannelser under fanen “om mig”

Terapiforløbet varierer i længden, da nogle har brug for et par gange, mens andre har brug for længere forløb. Dette vurderes løbende sammen med dig, og min holdning er, at ingen skal gå til psykolog, mere end der er behov for. Sammen laver vi en kontrakt for, hvad der skal arbejdes med, og den følges op undervejs med mulige justeringer.

Kemien imellem klient og terapeut er en vigtig faktor i samarbejdet. Derfor vil jeg bede dig om at mærke efter, om det fungerer for dig under den første konsultation. Det er en del af trygheden at føle sig godt tilpas og føle sig mødt og forstået af terapeuten – det har enhver klient krav på. Samarbejdet kommer længst med åbenhed, ærlighed og direkte kommunikation omkring, hvad der måtte være på sinde, så vi sammen kan skabe de bedste resultater.

Book tid

    123movies
    embedgooglemap.net